Ηλεκτρονικό Κατάστημα Πιστοποιημένων Βιoλογικών Προϊόντων Ομορφιάς & Ευεξίας

Ayluna 100% Βιολογική Βαφή Μαλλιών Chili red Nr.60

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 010060

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 11.50   

10.35 

Κερδίζετε : 1.15  (10%)
-10%
Σε Απόθεμα

 

100% Βιολογική Βαφή μαλλιών ''Chilired''

 

 

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ανοιχτόχρωμα έως και καστανά μαλλιά.Η βιολογική βαφή μαλλιών Ayluna φροντίζει εντατικά τα μαλλιά και περιβάλλει κάθε μεμονωμένη τρίχα με μία προστατευτική μεμβράνη που αποτελείται από βιολογικά και φυτικά εκχυλίσματα. Σε συνδυασμό με τα φυσικά μαλλιά δημιουργούνται εντυπωσιακές, ζωντανές αποχρώσεις, λάμψη και όγκος. Προστατεύει τα μαλλιά και διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε σχέση με τις χημικές βαφές μαλλιών, η βιολογική βαφή Ayluna αφήνει την φυσική δομή των μαλλιών άθικτη. Η βαφή είναι χωρίς αμμωνία, υπεροξείδια, ρεζορκινόλη, PEG's, τεχνητά αρώματα και συντηρητικά. Δεν ξανοίγει το χρώμα των μαλλιών. Κατάλληλη και για γκρίζα μαλλιά.

Η συσκευασία περιέχει : - Βιολογική βαφή μαλλιών 100 γρ (αρκετή για χρήση σε μαλλιά ως τον ώμο) - ένα ζευγάρι γάντια- ένα κάλυμμα μαλλιών

 

Οδηγίες χρήσης

 

- Πριν από την χρήση βάφουμε δοκιμαστικά μια τούφα μαλλιών.

 

- Εφαρμόζουμε την  βαφή σε μαλλιά βρεγμένα ή  λουσμένα (με σαμπουάν χωρίς σιλικόνη) και στεγνωμένα με πετσέτα. Χρησιμοποιούμε περίπου 300 ml ζεστό νερό και ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ μέχρι να δημιουργηθεί ένας παχύρευστος πολτός ρίχνοντας  νερό σταδιακά.  

- Εφαρμόζουμε την βαφή με ένα πινέλο ομοιόμορφα σε κάθε τούφα μαλλιών από τη ρίζα έως την άκρη. Προσέξτε να καλύψετε όλα τα μαλλιά με το μείγμα. Φορέστε το κάλυμμα και πάνω από αυτό τοποθετήστε μια πετσέτα. Ο ιδανικός  χρόνος δράσης για την βαφή κυμαίνεται μεταξύ 30 λεπτών και 2 ωρών.

-Τέλος ξεβγάλετε την βαφή από τα μαλλιά σας με άφθονο ζεστό νερό (χωρίς σαμπουάν). Στη συνέχεια στεγνώστε τα καλά και χτενίστε τα ως συνήθως. Για τις επόμενες 24 ώρες μην χρησιμοποιείτε σαμπουάν ή προϊόντα styling. 

Για πιο αναλυτικές πληροφορίες:www.ayluna.gr

 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα.

Φόρτωση ...