Ηλεκτρονικό Κατάστημα Πιστοποιημένων Βιoλογικών Προϊόντων Ομορφιάς & Ευεξίας

Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 09/03/2017 Εσείς γνωρίζετε το φυτό Konjac?

Εσείς γνωρίζετε το φυτό Konjac?

Στη χώρα μας μάλλον λίγοι το γνωρίζουν, στην Ασία όμως θεωρείται μία από τις πλουσιότερες πηγές διαλυτών φυτικών ινών. Το φυτό konjac (Amorphophallus Κonjac), φύεται σε όλη την Ιαπωνία, την Κίνα και τη Νοτιοανατολική Ασία και έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από χίλια χρόνια, τόσο ως πηγή τροφής, καθώς και για ιατρικούς σκοπούς (άσθμα, εγκαύματα, πόνο στο στήθος και δερματικές παθήσεις).  Καταρχάς λέγεται ότι η ρίζα του φυτού Konjak, γνωστή ως γλυκομαννάνη konjac χρησιμοποιήθηκε από  τους βουδιστές μοναχούς  για τη θεραπεία ασθενών που έπασχαν από παχυσαρκία και με ασταθή επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Από τότε βέβαια έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής, αφού εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται από τους γηγενείς κατοίκους της Κίνας και Ιαπωνίας στη δημιουργία ζυμαρικών (shirataki, noodles), tofu, μπισκότων και άλλων προϊόντων ή χρησιμοποιείται σε ακατέργαστη μορφή.

kon


Αλλά πέρα από την διατροφή, οι ρίζες του konjac αποτελούν ένα ιδανικό καθαριστικό υλικό για την επιδερμίδα του προσώπου. Το σφουγγαράκι καθαρισμού και απολέπισης konjac είναι ένα 100% φυσικό προϊόν φυτικής προέλευσης, βιοσιασπώμενο, το οποίο έχει φυσικές ιδιότητες καθαρισμού. Η χρήση του στην επιδερμίδα σας θα την αφήση απαλή και λαμπερή βε΄τιώνοντας μακροχρόνια την ποιότητά της. Το απαλό μασάζ με το σφουγγάρι Konjac αυξάνει την παροχή οξυγόνου στα κύτταρα του δέρματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει την διατροφή των κυττάρων του δέρματος. Επιπλέον, οι καθαριστικές του ιδιότητες δεν επιβαρύνουν το pH της επιδερμίδας, αντίθετα προωθούν της ισορροπία του.

kon

Γιατί λοιπόν το σφουγγαράκι Konjac έχει γίνει το πιο αγαπημένο αντικείμενο στο ντουλάπι του μπάνιου μας?

kon

1. Τα σφουγγάρια Konjac είναι πραγματικά απαλά. Η δράση του είναι πιο ήπια από αυτή των scrubs και πίλινγκ προσώπου με τα ίδια αποτελέσματα, και έτσι αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα.

2. Μπορεί να χρησιμοποιείται με σαπούνι και νερό καθημερινά, για την αφαίρεση του μακιγιάζ σας, ακόμα και στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

3. Θα κάνει το δέρμα σας πιο λαμπερό, λείο και απαλό και θα βοηθήσει στην εξάλειψη μαύρων στιγμάτων και ττης λιπαρότητας.

Μην αργείτε λοιπόν και ανακαλύψτε το τώρα από την Benecos!

Φόρτωση ...