Ηλεκτρονικό Κατάστημα Πιστοποιημένων Βιoλογικών Προϊόντων Ομορφιάς & Ευεξίας

Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 04/07/2017 Φυσική Αντηλιακή Προστασία για όλη την Οικογένεια

Φυσική Αντηλιακή Προστασία για όλη την Οικογένεια


Η lavera ανέπτυξε ένα φυσικό προϊόν αντηλιακής προστασίας με βάση τα ανόργανα συστατικά το 1990. Ήταν ένα από τα πρώτα φυσικά αντηλιακά που εμφανίστηκαν ποτέ την αγορά. Έκτοτε, η εταιρία  με την πολυετή εμπειρία της στον τομέα της προστασίας από τον ήλιο έχει συστήσει έναν αριθμό αντηλιακών προϊόντων με αποτελεσματικές και θρεπτικές φόρμουλες.


1


100% προϊόντα πιστοποιημένα από NATRUE
100% φυσική, αντηλιακή προστασία με βάση τα ορυκτά
100% χωρίς πυρίτιο, παραφίνη και ορυκτέλαιο
100% χωρίς συνθετικά φίλτρα UV
Κατάλληλα για ευαίσθητο δέρμα
Άμεση προστασία και απαλή φροντίδα
Αδιάβροχα


Πως λειτούργει η αντηλιακή προστασία από ορυκτά?

Τα φυσικά και χημικά αντηλιακά λειτουργούν σύμφωνα με διαφορετικές αρχές. Τα χημικά αντηλιακά προϊόντα συνδυάζονται με την λιπαρότητα του δέρματος για να μετατρέψουν το ηλιακό φως σε θερμότητα που διαχέεται στο δέρμα. Τα φυσικά μεταλλικά στοιχεία (όπως το διοξείδιο του τιτανίου), από την άλλη πλευρά, καθίστανται στο δέρμα και αντανακλούν τις εισερχόμενες ακτίνες UV σαν έναν καθρέφτη που αντανακλά το φως. Αυτά τα φυσικά  αντηλιακά αρχίζουν να λειτουργούν αμέσως μόλις εφαρμοστούν ενώ δεν επηρεάζουν την λειτουργία των ενδοκρινικών αδένων. Η σειρά Αντηλιακής Προστασίας της lavera  παρέχει στην επιδερμίδα σας αποτελεσματική προστασία και φροντίδα. Οι θρεπτικές της φόρμουλες επιτρέπουν σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα να απολαμβάνουν ελεύθερα τον ήλιο. Η 100% φυσική αντηλιακή φόρμουλα με βάση τα ανόργανα άλατα που αναπτύχθηκε από την lavera περιγράφεται ως ιδανική φυσική προστασία από τον ήλιο από ειδικούς του κλάδου.


2


Ποιοι πρέπει να χρησιμοποιούν προϊόντα προστασίας από ηλιακή ακτινοβολία lavera ?

Τα προϊόντα προστασίας από την ηλιακής ακτινοβολίας της lavera αναπτύχθηκαν σύμφωνα με τους αυστηρούς κανονισμούς της IKW (GermanCosmetic, Toiletry, PerfumeryandDetergentAssociation) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα κριτήρια NATRUE, για την ασφαλή προστασία του δέρματός σας. Αυτή η σειρά προϊόντων είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μικρά παιδιά, άτομα με αλλεργίες και άλλα άτομα που θέλουν να αποφύγουν τη χρήση χημικών αντηλιακών.


 3

 

Φόρτωση ...