Ηλεκτρονικό Κατάστημα Πιστοποιημένων Βιoλογικών Προϊόντων Ομορφιάς & Ευεξίας

Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 27/10/2017 Γιατί Natracare?


Γιατί Natracare?

Οι γυναίκες συνειδητοποιούν σήμερα περισσότερο από ποτέ ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν προϊόντα από συνθετικές,χημικές και πρόσθετες ύλες που ερεθίζουν το δέρμα. Έτσι, αναζητούν άνεση, ποιότητα και σιγουριά και γι' αυτό όλα τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα της Natracare εκτιμούνται για τους παραπάνω λόγους, καθώς και για την υπευθυνότητά που επιδεικνύουν απέναντι στο περιβάλλον.

Πολλοί γυναικολόγοι συμβουλεύουν τις γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Natracare, ώστε να περιορίσουν την επαφή τους με χλωριωμένακαι συνθετικά υλικά, latex και τα  υπόλοιπα υπέρ-απορροφητικά υποπροϊόντα του πετρελαίου που συναντιούνται στα συμβατικά ταμπόν και στις σερβιέτες.

Τα προϊόντα της Natracare φτιάχνονται από πιστοποιημένα βιολογικά και φυσικά υλικά φυτικής προέλευσηςκαι δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα. Είναι βιοδιασπώμενα, προέρχονται από παραγωγούς που χρησιμοποιούν μόνο οικολογικές μεθόδους παραγωγής και είναι πιστοποιημένα γιατί παράγονται και ελέγχονται χωρίς να πραγματοποιούνται πειράματα σε ζώα. Στη Natracare δε θα συμβιβαστούμε ποτέ στην ποιότητα και την αξιοπιστία και θα συνεχίσουμε να υιοθετούμε έναν μοντέρνο τρόπο σκέψης στη χρήση φυσικών υλικών για να εφευρίσκουμε έξυπνες, αξιόλογες και οικολογικές λύσεις ώστε να διατηρήσουμε την αξιοπιστία που συνδέεται με το όνομα της Natracare. Είμαστε δεσμευμένοι στην βελτίωση της ατομικήςκαι περιβαλλοντικής υγιεινήςκαι πιστεύουμε σε έναν τρόπο ζωής οικολογικά ισορροπημένο.

            Όλα τα προϊόντα της Natracare είναι απαλλαγμένα από χλώριο κι έτσι οι γυναίκες μπορούν να είναι ήσυχες ότι χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της Natracare δεν έρχονται σε επαφή με συνθετικά υλικά ή άλλα χημικά πρόσθετα όπως τασιενεργά, αρώματα, χρωστικές ουσίες ή λιπαντικά. Επιλέγοντας μόνο πλήρως πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι, αποτρέπεται η άμεση έκθεση στα κατάλοιπα των φυτοφαρμάκων, των λιπασμάτων, των αποφυλλωτικών και των μυκητοκτόνων που χρησιμοποιούνται στις συμβατικές καλλιέργειες βαμβακιού.

Κάθε χρόνο, δισεκατομμύρια πλαστικές σερβιέτες και σερβιετάκια απορρίπτονται από τις γυναίκες. Οι περισσότερες από τις σερβιέτες είναι φτιαγμένες από 90% πλαστικό αργού πετρελαίουπου μολύνει το περιβάλλον για πάντα. Όλα τα απορρίμματα καταλήγουν στους χώρους υγειονομικής ταφής και τους ωκεανούς σε όλο τον κόσμο ρυπαίνοντας συνεχώς και καταστρέφοντας τη θαλάσσια ζωή και κατ' επέκταση την τροφική αλυσίδα. Χρησιμοποιώντας Natracare, λέτε όχι στη χρήση πλαστικών αργού πετρελαίου.

Πολλά υγρά μαντηλάκια χρησιμοποιούν ευρέος σκληρούς παράγοντες αφρισμού, όπως το sodium lauryl sulphate (SLS), καθώς και συντηρητικά, όπως η φαινοξυαιθανόλη, που συνδέονται με δερματίτιδες  και parabens που έχουν ενοχοποιηθεί για την τοξική τους επίδραση πάνω στην υγεία μας. Τα parabens(methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparabenκαι ethylparaben) αποτελούν μέρος μιας μεγάλης ομάδας τοξικών χημικών, που κανείς δε γνωρίζει τι επίπτωση μπορεί να έχουν σε βάθος χρόνου, αν τα χρησιμοποιούμε για το δέρμα μας σε καθημερινή βάση.Τα μαντηλάκια καθαρισμού της Natracare, είναι ασφαλή, αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας και κατασκευάζονται από βιολογικά και φυσικά συστατικά φυτικής προέλευσης που δεν περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες και τοξικά συντηρητικά.

Φόρτωση ...