Ηλεκτρονικό Κατάστημα Πιστοποιημένων Βιoλογικών Προϊόντων Ομορφιάς & Ευεξίας

 

lavera

Η εταιρία lavera (από το λατινικό “la vera” που σημαίνει “η αλήθεια”) είναι πρωτοπόρος στα πιστοποιημένα βιολογικά καλλυντικά για περισσότερα από 25 χρόνια. Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά προσφέρει καινοτόμα προϊόντα τηρώντας πάντα τις πιο αυστηρές προδιαγραφές των διεθνών οργανισμών πιστοποίησης βιολογικών και φυσικών καλλυντικών BDIH*, NaTrue** και Vegan***. Επίσης, το 2013 βραβεύτηκε ως Green Brand από το Green Brands Organisation****.

Με 11 διαφορετικά συστήματα περιποίησης, η lavera προσφέρει την ιδανική περιποίηση για κάθε τύπο δέρματος. Το ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης προσώπου Facial Care, η σειρά περιποίησης σώματος Body & Wellness Care και το σύστημα περιποίησης μαλλιών Hair είναι μερικά μόνο παραδείγματα της ευρείας γκάμας των προϊόντων lavera. Ειδικά για άτομα με αλλεργίες και εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα, η lavera έχει αναπτύξει τις σειρές Neutral και Baby & Kinder Neutral.

Τα προϊόντα lavera φέρουν τη σφραγίδα εγγύησης lavera και είναι:

  • 100% πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά με φυτικά συστατικά, βιολογικά εκχυλίσματα και βιολογικά έλαια
  • 100% με φυσικά αρώματα
  • 100% απαλλαγμένα από συνθετικά συντηρητικά και parabens
  • 100% με ήπιους στο δέρμα γαλακτωματοποιητές & επιφανειοδραστικές ουσίες
  • 100% απαλλαγμένα από σιλικόνη, παραφίνες και ορυκτέλαια
  • Δερματολογικά εγκεκριμένα για συμβατότητα με το δέρμα
  • Η lavera είναι εναντίον των πειραμάτων σε ζώα

* BDIH: Γερμανικός Οργανισμός Πιστοποίησης φαρμακευτικών προϊόντων υγιεινής, φυσικών καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων προσωπικής υγιεινής

**Natrue: Διεθνής Οργανισμός Πιστοποίησης φυσικών και βιολογικών καλλυντικών

***Vegan:Τα προϊόντα χωρίς κανένα ζωικό συστατικό δηλώνονται στη Vegan Society στην Αγγλία και φέρουν τη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση Vegan

****Green Brand Organisation: Διεθνής ανεξάρτητος οργανισμός που επιβραβεύει την έμπρακτη δέσμευση εταιριών για την περιβαλλοντική υπευθυνότητα που επιδεικνύουν, μέσω φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων παραγωγής, αειφόρου ανάπτυξης και αίσθηση ευθύνης για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και της ισορροπίας της φύσης.


 
Φόρτωση ...