Ηλεκτρονικό Κατάστημα Πιστοποιημένων Βιoλογικών Προϊόντων Ομορφιάς & Ευεξίας

 

Natracare

Προϊόντα Γυναικείας Υγιεινής Natracare

Τα προϊόντα της Natracare παράγονται με υπευθυνότητα, κάνοντας χρήση μόνο βιοδιασπώμενων και ανανεώσιμων πηγών κυτταρίνης, εξασφαλίζοντάς σας με άνετα, υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία δεν περιέχουν πλαστικά.

Χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι και συστατικά κυτταρίνης απαλλαγμένα από χλώριο, υπόσχεται ότι επιλέγοντας τα προϊόντα της υιοθετείτε θετική στάση ενάντια στον καρκίνο που προκαλούν τα εντομοκτόνα, τα φυτοφάρμακα και οι διοξίνες.

Τα προϊόντα Natracare δεν περιέχουν παραβένες, βενζοϊκό νάτριο, SHG, χημικά, πρόσθετα, φαινοξυαιθανόλη ή φορμαλδεΰδες. Με μεγάλη φροντίδα για το δέρμα και το περιβάλλον, η εταιρεία επιλέγει τη χρήση βιολογικών και φυσικών φυτικών εκχυλισμάτων και συστατικών από βιολογικές καλλιέργειες.

Η Natracare πιστεύει σε έναν ισορροπημένο οικολογικό τρόπο ζωής. H προστασία της Γης είναι η πρώτη της ευθύνη, επιλέγοντας υλικά με την ελάχιστη επιβάρυνση. Παράλληλα, εφαρμόζει ανάλυση πλήρους κύκλου ζωής από τις πρώτες ύλες έως το τελικό προϊόν, ώστε να εξασφαλισθεί ότι έχει κάνει το καλύτερο για εσάς και το περιβάλλον. 


Η τελευταία έρευνα που διεξήχθη από τον Ethical Company Organisation φανερώνει πόσο ισχυρή είναι η ηθική δέσμευση κάθε εταιρείας που δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων γυναικείας υγιεινής. Η Natracare λαμβάνει την πρώτη θέση και την υψηλότερη βαθμολογία στην αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε. Δείτε παρακάτω τον πίνακα που παρουσιάζει τα αποτελέσματα της έρευνας:

 
Φόρτωση ...