Ηλεκτρονικό Κατάστημα Πιστοποιημένων Βιoλογικών Προϊόντων Ομορφιάς & Ευεξίας

Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 07/04/2017 Νέα Συλλογή Βιολογικών Φυτικών Ελαίων από την 7elements

Νέα Συλλογή Βιολογικών Φυτικών Ελαίων από την 7elements!

oils

Ενσωματώστε τώρα τα πιο πολύτιμα συστατικά της φύσης στην καθημερινή περιποίηση του σώματός σας αλλά και στην διατροφή σας! Η 7elements παρουσιάζει την πλούσια γκάμα φυτικών ελαίων (ελαίων βάσης) premium ποιότητας, η οποία περιλαμβάνει τα πολυτιμότερα έλαια, πιστοποιημένα βιολογικά απο τον οργανισμό GmCert, βρώσιμα αλλά και καλλυντικής χρήσης!

Τα βιολογικά φυτικά έλαια και βούτυρά της 7elements είναι στην πλειοψηφία τους παρθένα ψυχρής έκθλιψης. Παράγονται από κατάλληλους σπόρους, καρπούς ή φρούτα που επεξεργάζονται, προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα συστατικά τους στο τελικό έλαιο, όπως οι βιταμίνες. Ο όρος «ψυχρής έκθλιψης» δείχνει ότι το λάδι έχει αποκτηθεί από μηχανική πίεση χωρίς εξωτερική παροχή θερμότητας. Ο όρος παρθένοεπισημαίνει ότι ο καρπός έχει προ-επεξεργαστεί μόνο με μηχανικά μέσα ενώ το λάδι μόνο με διήθηση μετά την πίεση.

Επιπλέον, τα έλαια της 7elements συσκευάζονται σε πιστοποιημένο μπλε γυάλινο φιαλίδιο για την μέγιστη προστασία του ελαίου ενώ το πώμα ασφαλείας, με ελεγκτή ροής ή σταγονόμετρο, διασφαλίζει την ποιότητά τους. Εγγυόμαστε λοιπόν ότι τα έλαια της 7elements φτάνουν σε εσάς στην πιο αγνή μορφή τους, ώστε να απολαμβάνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά τους, για την διατροφή και την επιδερμίδα σας.


Ανακαλύψτε τώρα την πλήρη συλλογή των νέων προϊόντων 7elements στο Organicland.gr !


aotΦόρτωση ...