Ηλεκτρονικό Κατάστημα Πιστοποιημένων Βιoλογικών Προϊόντων Ομορφιάς & Ευεξίας

Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 23/02/2017 Τι είναι η anti-pollution προστασία της επιδερμίδας

Τι είναι η anti-pollution προστασία της επιδερμίδας

bigcity

Ενώ νόμιζατε ότι είχατε πλέον καλύψει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας ενάντια στις καθημερινές απειλές (αντηλιακά φίλτρα; αντιοξειδωτικά για κουρασμένες επιδερμίδες; υαλουρονικό οξύ για γεμάτο, υγιές πρόσωπο), ένας νέος εχθρός απειλεί πια την υγεία του δέρματός σας: η ρύπανση.

Σύμφωνα με τους δερματολόγους, είναι πλέον απαραίτητο να προστατεύουμε τα πρόσωπά μας από τον καπνό, το νέφος, τη σκόνη και τις αναθυμιάσεις, όχι μόνο επειδή οι ρύποι προκαλούν την λιπαρή, διψασμένη, θαμπή εμφάνιση του δέρματος, αλλά και επειδή, σε βάθος χρόνου, μας κάνει να μοιάζουμε μεγαλύτεροι.

Σύμφωνα με την τελευταία μελέτη, αν ζείτε σε μια πόλη με ρύπανση, μπορείτε να δείχνετε ένα χρόνο μεγαλύτεροι μετά την ηλικία των 40 (άσχημα νέα για τους κατοίκους του Πορτ Τάλμποτ, Swansea, Λιντς και του Λονδίνου, οι οποίες είναι οι πόλεις όπου προκαλούν την πιο γρήγορη γήρανση του δέρματος). Γιατί? Φαίνεται ότι τα χημικά σωματίδια της ρύπανσης, κυρίως το PM 2,5, όταν διαρρεύσουν στο δέρμα προκαλούν οξειδωτική βλάβη και ζημιώνουν το DNA των κυττάρων.

clean

"Οι ρύποι επιτείθενται στο δέρμα, δημιουργώντας ελεύθερες ρίζες και φλεγμονές" υποστηρίζουν οι επιστήμονες προσθέτοντας: "Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι ο καπνός και τα αιωρούμενα σωματίδια [PM] ρύπανσης έχουν βρεθεί να είναι επιζήμια στο δέρμα άμεσα, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των οποίων όμως είναι οι ρυτίδες και η πρόωρη γήρανση."

Ερχόμενες λοιπόν να λύσουν το πρόβλημα, οι μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών επιστατεύουν νέες τεχνολογίες που θα παρέχουν επιπλέον προστασία στο δέρμα σας και θα καλύψουν τις ανάγκες σας εάν η καθημερινότητά σας είναι αυτή της στρεσαρισμένης ζωής μιας μεγαλούπολης, προσφέροντας σας καινοτόμες Anti-Pollution Κρέμες Προσώπου. Πριν επιλέξετε όμως, σιγουρευτείτε ότι η κρέμα σας θα περιέχει αποκλειστικά πιστοπιημένα φυσικά συστατικά, καθώς μια λάθος επιλογή θα επιβαρύνει περισσότερο αντί να βοηθήσει.

Πηγή: http://www.telegraph.co.uk

Φόρτωση ...