Ηλεκτρονικό Κατάστημα Πιστοποιημένων Βιoλογικών Προϊόντων Ομορφιάς & Ευεξίας

Νέα ιστότοπου

Προσθέθηκε στις: 13/06/2017 Βράβευση Ποιότητας για τα Βιολογικά Φυτικά Έλαια της 7elements!

Βράβευση Ποιότητας από τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας τους

για τα Βιολογικά Φυτικά Έλαια της 7elements!

award

Με χάλκινο μετάλλιο διακρίθηκαν 3 προϊόντα της 7elements στον Διαγωνισμό Ποιότητας ‘Taste Olymp Award’ στα πλαίσια των OlympAwards2017 που έλαβαν μέρος στις 27 και 28 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα.

Τα προϊόντα δοκιμάστηκαν κατά την «τυφλή» μέθοδο ώστε για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη έκβαση του διαγωνισμού, από επιτελείο 21 διάσημων και αναγνωρισμένων Αρχιμαγείρων με καριέρα στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Bραβείο Aνώτερης Γεύσης (Taste Olymp Award) έχουν όλα τα επώνυμα προϊόντα που τηρούν απόλυτα την νομοθεσία της χώρας μας σχετικά με την συσκευασία και τυποποίηση  τροφίμων, ενώ επιβάλλεται να πληρούν τα standardsποιότητας καθώς η οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού μπορεί να ζητήσει φυσικοχημικά τεστ σε συνεργασία με αναγνωρισμένα εργαστήρια, με σκοπό να ελέγξει ότι τα προϊόντα είναι τεχνικά άρτια.

 

Τα 3 προϊόντα της 7elements Natural Goods που βραβεύτηκαν με χάλκινο μετάλλιο περιλαμβάνουν το Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας, την Βιολογική Ζάχαρη Καρύδας και το Βιολογικό Αργανέλαιο!

Φόρτωση ...