Το OrganicLand.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον τομέα των βιολογικών προϊόντων ομορφιάς και διατροφής.

Απευθυνόμαστε σε καταναλωτές οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο όραμα και στόχο με εμάς, που δεν είναι άλλος από τη χαρά της απόλαυσης της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς από τα οφέλη που μας παρέχει η ίδια η φύση!

Τα προϊόντα μας προάγουν την ποιότητα ζωής και συνοδεύονται πάντα από έγκυρες πιστοποιήσεις από διεθνείς, αναγνωρισμένους, ανεξάρτητους οργανισμούς και φορείς. Επιπλέον, οι εταιρείες δεσμεύονται έμπρακτα για την περιβαλλονυική υπευθυνότητα που επιδεικνύουν, μέσω φιλικών προς το περιβάλλον μεθόδων παραγωγής, αειφόρου ανάπτυξης και αίσθηση ευθύνης για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και της ισορροπίας της φύσης.

Η επιλογή των προϊόντων μας στηρίζεται στα παρακάτω κριτήρια:

  • Βιολογικά και οικολογικά – απαλλαγμένα από χημικά λιπάσματα και συνθετικές προσθήκες, που επιβαρύνουν την υγεία, επιτυγχάνοντας τα μεγαλύτερα θρεπτικά οφέλη
  • Σωστή, ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση και σήμανση, μακριά από παραπλανητικές διαφημίσεις, ανακρίβειες και ψεύτικες υποσχέσεις.

Επιδιώκουμε το κατάστημά μας να γίνει ένα δυναμικό περιβάλλον υγείας και οικολογίας, γι’αυτό η γνώμη και η εμπειρία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς.

Θα εκτιμούσαμε, λοιπόν, τις προτάσεις και συμβουλές σας για να γινόμαστε καλύτεροι!

Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία πλοήγησης και συνεργασίας είτε γραπτώς στο email [email protected] είτε τηλεφωνικώς στο 23210 55007.

Σας ευχαριστούμε θερμά,

Η ομάδα του ΟrganicLand