Αντηλιακή προστασία προσώπου & αντιγήρανση με την Anti-Ageing Sensitive Sun Cream SPF 30

βιολογική αντηλιακή προστασία lavera

Απολαύστε άφοβα τον ήλιο και ξενοιάστε από τον κίνδυνο της φωτογήρανσης

Ο ήλιος είναι ζωογόνος και έχει πολλές ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία μας. Όμως, δεν είναι λίγες και οι βλαπτικές επιδράσεις του, που – όσον αφορά στο δέρμα μας – συνοψίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Σε αυτές που φαίνονται άμεσα, όπως ηλιακό ερύθημα και έγκαυμα, μέλασμα (πανάδες), φαρμακευτικές φωτοευαισθησίες και φωτοδερματοπάθειες και σ’ αυτές  που θα φανούν πολύ αργότερα, οι οποίες είναι και οι πιο σοβαρές. Σ’ αυτές ανήκουν κυρίως η φωτογήρανση (ρυτίδες, σκούρες δυσχρωμικές κηλίδες, αγγειακές βλάβες-ευρυαγγείες, γεροντική πορφύρα-πάχυνση του δέρματος κ.ά.), η ανοσοκαταστολή και κυρίως η φωτοκαρκινογένεση, που περιλαμβάνει τις ακτινικές υπερκερατώσεις και τα καρκινώματα του δέρματος.

βιολογικό αντηλιακό, βιολογική αντηλιακή προστασία, βιολογική αντηλιακή προστασία & αντιγήρανση

Το σωστό αντηλιακό προϊόν μας προφυλάσσει μέσα από κάποια αντηλιακά φίλτρα που μπορούν να τροποποιούν τη διείσδυση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα μας.

Τα νέα προϊόντα αντηλιακής προστασίας των φυσικών, βιολογικών καλλυντικών της lavera με την πρωτοποριακή σύνθεσή τους από ενεργά συστατικά θα αποτελέσουν φέτος το καλοκαίρι τον απόλυτο σύμμαχό σας, ενάντια στη μάχη με τις υπεριώδεις ακτίνες και τη φωτογήρανση.

Η προσεκτικά ισορροπημένη φυσική σύνθεση της Anti-Ageing Sensitive Sun Cream SPF 30 με UV φίλτρα μεταλλικών στοιχείων, βιολογικό ηλίανθο και βιολογική καρύδα προσφέρει στο ευαίσθητο δέρμα του προσώπου σας άμεση και αξιόπιστη προστασία, ενώ εμποδίζει τη γήρανση του δέρματος, που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο.

Η ελαφριά, αδιάβροχη σύνθεση με μεταλλικά στοιχεία αντηλιακής προστασίας μειώνει τον κίνδυνο ερεθισμού του δέρματος που συνδέεται με την έκθεση στον ήλιο, τις αλλεργίες και τη θερινή ακμή και είναι κατάλληλη για άτομα που υποφέρουν από νευροδερματίτιδα. Παράλληλα εμποδίζει την εμφάνιση ρυτίδων που συνδέονται με την έκθεση στον ήλιο, των πανάδων και της υπερχρωμάτωσης.

Γνωρίστε σήμερα τη βιολογική αντηλιακή και αντιγηραντική κρέμα προσώπου της lavera Anti-Ageing Sensitive Sun Cream SPF 30 και απολαύστε την υπέροχη αίσθηση της πιστοποιημένης 100% φυσικής προστασίας,  χωρίς συμβιβασμούς.

Αυτή η καταχώρηση αναρτήθηκε στις Νέα. Βάλτε το σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες σας .