Η lavera κερδίζει το βραβείο Vegan Beauty του οργανισμού PETA για δεύτερη φορά.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η lavera Naturkosmetik κατάφερε να εντυπωσιάσει τους αυστηρούς κριτές της οργάνωσης προστασίας των ζώων PETA Γερμανίας και κέρδισε το Vegan Beauty Award 2022 στην κατηγορία «Περιποίηση Σώματος» με το προϊόν της «Q10 Κρέμα Σώματος Basis Sensitiv – Σύσφιξης».

Η εταιρία φυσικών καλλυντικών lavera πρόσφατα ανανέωσε πλήρως ολόκληρη τη σειρά στις κρέμες σώματος της.

Η κρέμα σώματος «Σύσφιξης Q10 Basis Sensitiv» , η οποία έχει πλέον βραβευτεί από την PETA, έναν εγγεγραμμένο οργανισμό, έγινε η αγαπημένη των καταναλωτών μετά από λίγο καιρό.

Η συγκεκριμένη κρέμα σώματος, είναι μέρος της σειράς περιποίησης basis sensitiv και ένα από τα πρώτα προϊόντα της lavera, που γιορτάζει φέτος την 35η επέτειό, από την ημέρα της δημιουργίας του.

Η κρέμα σώματος είναι, πιστοποιημένη σύμφωνα με τα κριτήρια NATRUE και PETA, και ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες που έχουν οι καταναλωτές για τη βιώσιμη φροντίδα σώματος.

Η vegan σύνθεση της με βιολογική αλόη & φυσικό συνένζυμο Q10, θρεπτική λεκιθίνη και αναζωογονητικό εκχύλισμα ακτινιδίου, περιποιείται το δέρμα χαρίζοντας του ενυδάτωση και τόνωση.

Το καλό με τα προϊόντα lavera είναι ότι ταυτόχρονα, μπορείτε να κάνετε όχι μόνο κάτι καλό για τον εαυτό σας, αλλά και για το περιβάλλον.

Η κρέμα σώματος Σύσφιξης Q10 έχει σύνθεση που είναι φιλική προς το δέρμα και το περιβάλλον καθώς περιέχει μόνο φυτικά συστατικά εκ των οποίων τα περισσότερα προέρχονται από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες.

Η σύνθεση της κρέμας σώματος είναι βιοδιασπώμενη και η συσκευασία της (και το καπάκι), είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο υλικό και εξοικονομεί περίπου 16 τόνους εκπομπών Co2, σε σύγκριση με την παλιά συσκευασία.

Με την κρέμα σώματος σύσφιξης Q10 basis sensitiv, η lavera δείχνει τον δρόμο, πως τα ζωικά συστατικά και οι δοκιμές σε ζώα, είναι τεχνικές που ανήκουν στο παρελθόν. Οι Vegan καινοτομίες στα προϊόντα,  είναι ευεργετικές τόσο για τα ζώα, όσο και για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

 

lavera Βιολογικά Καλλυντικά

Αποκλειστική διάθεση: Lavera Greece

www.lavera.gr, t: 2321056660

f: www.facebook.com/lavera.greece

 Ακολουθήστε το link για αγορά της βραβευμένης κρέμας σώματος σύσφιξης--> https://www.organicland.gr/product/sysfiktiki-krema-somatos-q10/

Αυτή η καταχώρηση αναρτήθηκε στις Νέα. Βάλτε το σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες σας .