Γνωρίστε την κορυφαία εταιρεία φυτικών και αιθέριων ελαίων Primavera!

primavera life

Πως η σοφία της φύσης συνάντησε την καινοτομία και υπόσχεται ένα ταξίδι αισθήσεων σε αυτούς που την επιλέγουν. 

Αν ποτέ κανείς ξεκινήσει για ένα ταξίδι με προορισμό του, την φθινοπωρινή, μαγευτική Γερμανία και θέλει να γευτεί γεύσεις, να βιώσει παραδόσεις διαφορετικές από τον τόπο του και να  ικανοποιήσει τους γευστικούς του κάλυκες στην Βαυαρία (μιας και πλησιάζει το Oktoberfest), επιβάλλεται να πραγματοποιήσει και μια στάση λίγο ‘’παραδίπλα’’. Σε μια αγροτική περιοχή που ονομάζεται Oberallagau η οποία βρίσκεται στην Βαυαρία. Εκεί θα βρείτε και το Oy-Mittelberg, έναν μικρό οικισμό,  όπου χτυπάει η καρδία των  καινοτόμων  φυτικών & αιθέριων ελαίων «Primavera Life».

Η Primavera Life, είναι μια εταιρεία Γερμανική και σκοπός της είναι να μυήσει τους ανθρώπους, σε νέους εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας. Άλλωστε δεν έχει και άδικο. Καθώς τα βότανα και τα παράγωγα τους είναι ευρέως γνωστά από την αρχαιότητα για τις φαρμακευτικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Αν πραγματικά, βρεθείτε προς εκείνα τα μέρη, επιβάλλεται να κάνετε μια στάση στην εταιρεία, καθώς είναι ανοικτή προς το κοινό και δέχεται επισκέπτες στις εγκαταστάσεις της (Βρείτε πληροφορίες εδώ: https://www.primaveralife.com/en/who-we-are/visit-primavera).                                                             

 Η τοποθεσία της επιχείρησης κλέβει την παράσταση και με το που περνάει κανείς το κατώφλι της συνειδητοποιεί ότι πρόκειται να ζήση μια ζωογόνα εμπειρία.

Ιδρυτές της εταιρείας “Primavera Life” είναι οι Ute Leube & Kurt Ludwig Nübling. Δύο άνθρωποι οι οποίοι χαρακτηρίζονται από όραμα και μεράκι και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αφού 30 χρόνια τώρα η ιδέα τους εξελίσσεται και μεγεθύνεται καθημερινά. Μέσα στα χρόνια αυτά κλείνεται η γνώση των ευεργετικών ιδιοτήτων των φυτών και η ανάγκη για καλυτέρευση της υγείας των ανθρώπων.

Πρώτος και απαράβατος κανόνας της εταιρίας είναι η βιωσιμότητα των προϊόντων της. Κάθε παραγωγική κίνηση χαρακτηρίζεται από σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Τα προϊόντα της Primavera είναι όλα τους βιολογικά. Αυτό συμβαίνει διότι έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, βιολογικών καλλιεργειών σε όλο τον κόσμο. Από την Γαλλία, την Ιταλία, την Τουρκία, το Νεπάλ, το Περού, την Μπουτάν μέχρι και την Καμπότζη.

 

Από εκεί, ταξιδεύουν μέχρι την Γερμανία όπου πραγματοποιείται η επεξεργασία τους, η δοκιμή και το τελικό στάδιο παραγωγής, όπου από τη στιγμή που συναντούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιηθούν, πακετάρονται και είναι έτοιμα να γυρίσουν τον κόσμο και να σκορπίσουν το αίσθημα της ευεξίας στους ανθρώπους.

Από την εταιρεία θα βρείτε μια ευρεία γκάμα αιθέριων & φυτικών ελαίων (https://www.primaveralife.com/en/aromatherapy). Τα αιθέρια έλαια της χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγω στην αρωματοθεραπεία αλλά και στην παραγωγή  καλλυντικών. Το ίδιο ισχύει και για τα φυτικά της έλαια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους αλλά και στην δημιουργία άλλων καλλυντικών προϊόντων.

                   

Υπόσχεση της αποτελεί η φροντίδα του ανθρώπινου δέρματος αλλά και πνεύματος!

Στην Ελλάδα μπορείτε να γνωρίσετε να φυτικά και αιθέρια έλαια της Primavera από τον επίσημο εισαγωγέα της στην χώρα, Beauty Life και στο www.primavera-life.gr .

Επιπλέον, η Primavera συμμετέχει σε πολλές δράσεις για την προστασία τους περιβάλλοντος και ενεργεί για την προστασία του εφαρμόζοντας κάποιες αρχές βιωσιμότητας στις συσκευασίες της, όπως:

    1. Τα καφέ και πράσινα γυάλινα μπουκαλάκια της, περιβάλλονται από ένα προστατευτικό στρώμα οικολογικού ‘’βερνικιού’’, το οποίο προστατεύει το προϊόν από τις ακτίνες UV. Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται έξτρα συσκευασία.
    2. Χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα βάζα και γυάλινα μπουκάλια, τα οποία μπορούν να ξανά χρησιμοποιηθούν για άλλη χρήση χωρίς κανένα πρόβλημα.
    3. Καταναλώνουν οικολογικό χαρτί και μελάνια εκτύπωσης σε όποια προϊόντα χρειάζονται συσκευασία. Επίσης, οι εκτυπώσεις πραγματοποιούνται χωρίς χημικά μόνο με οικολογικά μελάνια.

Όλα αυτά αποτελούν κάποιους από τους λόγους που πρέπει, αν δεν γνωρίζετε ήδη, να μάθετε για την εταιρεία «Primavera Life». Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα της και είμαστε σίγουροι πως θα γίνουν από τα αγαπημένα σας.

Βρείτε τα προϊόντα της Primavera στο site μας : www.organicland.gr/ σε τιμή γνωριμίας και ξεκινήστε ένα ταξίδι αναζωογόνησης και διεύρυνσης των πνευματικών και αρωματικών σας οριζόντων!

primavera logo

Συντάκτης/τριά: Αλίκη Κρυωνά