Πως η καθαριότητα θα σώσει τον πλανήτη;

Με τον τίτλο αυτό κάποιος θα πιστέψει πως μιλάμε για ένα σχήμα οξύμωρο. Γίνεται ο πλανήτης μας να σωθεί από την καθαριότητα; Μα και φυσικά ναι!

Με το να αφήνουμε τις θάλασσες και τις ακτές καθαρές. Με το να μην χρησιμοποιούμε άσκοπα πλαστικό σε συσκευασίες. Με το να επιλέγουμε φυσικά οικολογικά προϊόντα καθαρισμού.

Και μπορεί να σκεφτείς:

  • Μα που θα τα βρω τα οικολογικά απορρυπαντικά;

Στα βιολογικά καταστήματα φυσικά!

  • Ναι όμως δεν θα είναι πιο ακριβά από τα συμβατικά;

Όχι, απαραίτητα. Εμείς στου δίνουμε λύση παρακάτω!

  • Και γιατί να μην επιλέξω συμβατικά;

Εμείς θα σου πούμε πως έχουν πολλά χημικά, τα οποία περνάν από τους σωλήνες στην αποχέτευση και από εκεί καταλήγουν την θάλασσα. Αυτό επιβαρύνει την θαλάσσια ζωή. Επιπλέον, αρκετοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να εμφανίζουν ποικίλες αλλεργίες στα συμβατικά απορρυπαντικά λόγω των τεχνητών αρωματικών ουσιών τους.

Άρα τι να επιλέξεις για να έχεις καθαρό σπίτι, καθαρά ρούχα μηδέν αλλεργικές αντιδράσεις και καθαρή οικολογική συνείδηση;

Εμείς στην organicland θα σου απαντήσουμε AlmaWin!

Τα οικολογικά – βιώσιμα απορρυπαντικά γενικής χρήσης της AlmaWin προέρχονται από την Γερμανία και κουβαλάν στην πλάτη τους αρκετές πιστοποιήσεις εξασφάλισης ποιότητας και βιωσιμότητας!

Η πλειοψηφία των απορρυπαντικών προϊόντων είναι Vegan (με εξαίρεση μόνο ένα προϊόν)!

Η AlmaWin ιδρύθηκε το 1993 και βρίσκεται στην Στουτγάρδη της Γερμανίας. Από το 2002 συνεργάζεται ενεργά με την Klar για την παραγωγή προϊόντων χωρίς άρωμα, για άτομα με αλλεργίες και ευαίσθητο δέρμα.

Από την αρχή της μέχρι σήμερα φέρει πιστοποιήσεις το ενεργητικό τα που σφραγίζουν την οικολογική της διάσταση. Τέτοιες πιστοποιήσεις είναι της είναι της eco cert, vegan, climate neutral, eco garantie και διακρίθηκε ως Green Brand στη Γερμανία αρκετές συνεχόμενες χρονιές.

Σκοπός της είναι να αφυπνίσει την οικολογική συνείδηση των καταναλωτών και να κάνει προσβάσιμη την επιλογή οικολογικών καθαριστικών αλλά και απορρυπαντικών προϊόντων για όλους.

Στην χώρα μας, τα απορρυπαντικά διατίθενται από την Beautylife, η οποία εδρεύει στον νομό Σερρών.

Η Almawin έχει ποικιλία προϊόντων και τα κατηγοριοποιεί σε απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων, ειδικά προϊόντα, καθαριστικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικά πλυντηρίου πιάτων και όλα τα παραπάνω αλλά δεν συνεργασία με την εταιρία Klar (χωρίς άρωμα).

Οι κατηγορίες αυτές περιέχουν προϊόντα όπως σκόνη πλυντηρίου ρούχων, υγρό απορρυπαντικό ρούχων, μαλακτικό ρούχων, άλατα πλυντηρίου, υγρό καθαριστικό πιάτων, λαμπρυντικό, ταμπλέτες πλυντηρίου, λευκαντικό με ενεργό οξυγόνο και πολλά κόμη.

 

Βρείτε τα αναλυτικά στο https://www.organicland.gr/product-category/apporipantika /    

Δεν θα πρέπει να αφήσετε το μικρό του μέγεθος να σας ξεγελάσει καθώς ανταπεξέρχονται επάξια σε ότι λεκέ και αν τα βάλετε να αντιμετωπίσουν.

Η ισχυρή του σύσταση μπορεί να καθαρίσει ακόμη και τους πιο λιπαρούς και δύσκολους λεκέδες.

Τα αρώματα τους είναι από αιθέρια έλαια. Έτσι, είναι απόλυτα ασφαλή και στο πέρασμα τους χαρίζουν στα ρούχα και το σπίτι σας μια μοναδική αίσθηση που θα αναζητάτε συνέχεια.

Πιστεύουμε πως μια δοκιμή θα σας πείσει για την δυναμική τους.

Δοκιμάστε τα νέα απορρυπαντικά προϊόντα της AlmaWin και εξασφαλίστε ένα καθαρό βιώσιμο μέλλον για όλους.

 

Αυτή η καταχώρηση αναρτήθηκε στις Νέα. Βάλτε το σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες σας .