Η Natracare προσφέρει το 1% του ετήσιου τζίρου της σε περιβαλλοντικές δωρεές

βιολογικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής, vegan προϊόντα προσωπικής υγιεινής

Με σύνθημα «αιμορραγήστε 1% καλύτερα» και σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό 1% for the Planet, η εταιρεία πιστοποιημένων βιολογικών και φυσικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής Natracare αποφασίζει να χαρίσει το 1% του ετήσιου τζίρου της σε περιβαλλοντικές δωρεές και να ενθαρρύνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, βιώνοντας μία πιο ποιοτική και πιο φιλική προς το περιβάλλον περίοδο.

Η Natracare είναι η πρώτη εταιρεία βιολογικών και φυσικών προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε όλο τον κόσμο, που συμμετέχει ως μέλος στην παγκόσμια αυτή πρωτοβουλία.

Μέσω της δραστηριότητας αυτής και του οργανισμού 1% for the Planet, η Natracare ενώνει τις δυνάμεις της με πάνω από 2000 άλλες επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο, με στόχο ένα σταθερό κλίμα, την καλύτερη εκμετάλλευση της γης, τη βιώσιμη παραγωγή τροφίμων, τη μείωση της περιβαλλοντικής μόλυνσης και την ευημερία της άγριας ζωής.

Η προστασία του περιβάλλοντος και η βιωσιμότητα μέσω της παραγωγής πιστοποιημένα βιολογικών, φυσικών και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων υγιεινής και προσωπικής φροντίδας αποτελεί ανέκαθεν για τη Natracare το επίκεντρο της δραστηριότητάς της.

Η δέσμευσή της Natracare, για δωρεά ποσοστού του ετήσιου τζίρου της πρακτικά σημαίνει τη χορήγηση 225.000 ευρώ κάθε χρόνο για τη στήριξη των περιβαλλοντικών αγώνων, με το νούμερο αυτό να αυξάνεται, όσο ενισχύεται και η στήριξη των καταναλωτών.

Αυτή η καταχώρηση αναρτήθηκε στις Νέα. Βάλτε το σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες σας .