Σαρώνει τα βραβεία η αντρική σειρά βιολογικής περιποίησης της benecos!

Βιολογική περιποίηση για γένια, vegan περιποίηση για γένια, vegan λάδι αντρικής περιποίησης, βιολογικό λάδι αντρικής περιποίησης, βιολογικό λάδι για γένια

Σημαντική και γεμάτη επιτυχίες ήταν για τη benecos η φετινή χρονιά. Μέσα από τη συμμετοχή της στα ετήσια βραβεία αξιολόγησης ποιότητας προϊόντων, μιας από της μεγαλύτερης και παγκόσμιας φήμης ιστοσελίδας αξιολόγησης, της Bizziebaby, κατάφερε να εξασφαλίσει αρκετές και σημαντικές διακρίσεις, για την αντρική σειρά προϊόντων βιολογικής και vegan περιποίησης!

2η θέση για το βιολογικό & vegan λάδι περιποίησης για γένια

Τα κατάφερε και πάλι το λάδι μας! Κατακτώντας αυτή τη φορά τη 2η θέση στην προτίμηση των ανδρών, στα βραβεία Bizziebaby και στην κατηγορία Men’s Skincare. Το πιστοποιημένο, βιολογικό και vegan λάδι περιποίησης συσκευάζεται αποκλειστικά με βιολογικά έλαια για την πλήρη προστασία όχι μόνο της γενειάδας, αλλά και του δέρματος. Το αργανέλαιο ενυδατώνει το δέρμα και προστατεύει την τρίχα, το έλαιο ηλιόσπορου είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τους ερεθισμούς και την ακμή, ενώ το αιθέριο έλαιο από δενδρολίβανο δρα κατά της δημιουργίας των ελευθέρων ριζών και έχει ιδιότητες που εμποδίζουν τη δημιουργία πιτυρίδας.

Αυτή η καταχώρηση αναρτήθηκε στις Νέα. Βάλτε το σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες σας .