«Εταιρεία του αιώνα» η lavera σύμφωνα με τη γερμανική κριτική επιτροπή προτύπων

βιολογικά καλλυντικά lavera, βράβευση βιολογικών καλλυντικών lavera

Η γερμανική κριτική επιτροπή προτύπων (GermanStandards jury) επέλεξε συγκεκριμένα την πρωτοπόρο lavera Naturkosmetik, ως την εταιρεία του αιώνα, για την κατηγορία προϊόντων Φυσικών Καλλυντικών.

Η ιστορία επιτυχίας

Το 1987, τα φυσικά καλλυντικά αποτελούσαν ακόμα εξειδικευμένο τομέα, ενώ σήμερα έχουν εξελιχθεί σε παγκόσμιο κίνημα. Η πρωτοπόρος lavera έχει να επιδείξει μία εντυπωσιακή ιστορία επιτυχίας και γρήγορης ανάπτυξης, ενώ για δεκαετίες η εταιρεία έχει υπάρξει ανάμεσα στις πιο σημαντικές κινητήριες δυνάμεις ανάπτυξης και καινοτομίας.

Το μυστικό της επιτυχίας εντοπίζεται στην πολυβραβευμένη ποιότητα των βιολογικών προϊόντων και στην ποικιλομορφία της εταιρείας, σε συνδυασμό με τα πολλά, καινοτόμα προϊόντα που δημιουργούν νέες τάσεις. Η lavera Naturkosmetik αντιμετωπίζει τον εαυτό της ως μία εταιρεία πλήρους γκάμας. Η γκάμα της αποτελείται από 280 προϊόντα, που ξεκινούν από τον καθαρισμό, την περιποίηση των δοντιών και του δέρματος, την αντηλιακή προστασία και το μακιγιάζ, μέχρι και τα διάφορα ειδικά προϊόντα και τα προϊόντα περιορισμένων, ειδικών εκδόσεων.

Η lavera μπορεί και ολοκληρώνει κάθε ράφι με αποτελεσματικά, βιολογικά καλλυντικά, ως μία επωνυμία στην υπηρεσία της ομορφιάς και των πελατών. Ο κάθε πελάτης είναι ευπρόσδεκτος, ανεξαρτήτως ηλικίας. Κάθε επιθυμία σε σχέση με την περιποίηση μπορεί και πραγματοποιείται, ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος ή την ηλικία, από το τζελ για λάμψη, στα προϊόντα αυτομαυρίσματος, τα λαμπερά χείλη και το ενδιαφέρον κατά της μόλυνσης του περιβάλλοντος, μέχρι και τη σειρά των προϊόντων για ευαίσθητες επιδερμίδες.

βιολογική κρέμα lavera, βιολογικά καλλυντικά lavera

Η εταιρεία θέλει να περιποιηθεί το δέρμα και τις αισθήσεις με τις ελαφριάς υφής βιολογικές  κρέμες και τον μοναδικό κόσμο αρωμάτων, χωρίς δόγματα και λογοκρισία. Τα φυσικά, βιολογικά καλλυντικά lavera θέλουν να είναι διασκεδαστικά, ενώ η lavera αποσκοπεί στο να δημιουργήσει και να υιοθετήσει τάσεις, να διανέμεται παντού και να κάνει τα φυσικά, βιολογικά καλλυντικά διαθέσιμα στις αγορές όλου του κόσμου, «για όλους» και «παντού».

Υπό αυτή την έννοια ο όρος «sensitiv» έχει ιδιαίτερο νόημα, καθώς η καλύτερη δυνατή συμβατότητα παραμένει η βασική προτεραιότητα. Ένα τυπικό χαρακτηριστικό της lavera είναι η βέλτιστη σύνθεση πολλών φυσικών και βιολογικών ουσιών σε ισορροπημένες αναλογίες. Πέρα από την επιστημονική τεχνογνωσία και την υπερσύγχρονη τεχνολογία επιστρατεύει και τα ανθρώπινα ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως τον ιδεαλισμό, το ένστικτο, τη δημιουργικότητα και την υπομονή, προκειμένου να ξεκλειδώσει τις ουσίες που βρίσκονται στα βιολογικά, φυτικά προϊόντα.

Οι πελάτες έχουν συνδέσει το όνομα lavera με τα φυσικά, βιολογικά καλλυντικά και την αποτελεσματική φροντίδα από την κορυφή ως τα νύχια. Πολλές καινοτομίες στα προϊόντα έχουν δώσει νέα πνοή στον τομέα των φυσικών, βιολογικών καλλυντικών σε όλο τον κόσμο, όπως η 100% αντηλιακή προστασία με μεταλλικά στοιχεία, που για πρώτη φορά εισήγαγε η lavera στο εμπόριο λιανικής το 1990. Τα κραγιόν της lavera ανήκουν στην επίσημη σειρά “faces of lipsticks”.

Το 2001 η εταιρεία εισήγαγε τον όρο «αντιγήρανση» για τα φυσικά, βιολογικά καλλυντικά, στρέφοντας παράλληλα την προσοχή στην αποτελεσματικότητα της φύσης. Η παλαιότερη γραφική-χίπικη απεικόνιση εξαλείφθηκε εντελώς.

Το 2002, το πρώτο αντηλιακό σε μορφή σπρέι ψηφίστηκε ως το «προϊόν της χρονιάς» από την παγκόσμιας εμβέλειας έκθεση, BioFach, στη Νυρεμβέργη. Το 2003 η lavera παρουσίασε την πρώτη πιστοποιημένη φυσική λοσιόν αυτομαυρίσματος στο λιανικό εμπόριο. Από το 2010 έως και το 2016 η lavera συμμετείχε στην Eco Fashion, με την παρουσίαση όλων των βιολογικών προϊόντων της, (όλα τα μοντέλα που συμμετείχαν τα επιμελήθηκε η lavera), όπως τη σειρά περιποίησης προσώπου lavera και τα καλλυντικά για μακιγιάζ, καθιερώνοντας με τον τρόπο αυτό τα καλλυντικά για μακιγιάζ και εκτός του εξειδικευμένου βιολογικού εμπορίου λιανικής. Το 2013 κυκλοφόρησαν οι σειρές Beauty Balm και Colour Correction της lavera με πολυχρηστικά προϊόντα, που δημιούργησαν τάση. Το 2014 η lavera παρουσίασε στην αγορά το πρώτο πιστοποιημένο Make-up σε μορφή αφρού, το 2016 την κρέμα ανάπλασης προσώπου για τον ύπνο Re-Energizing Sleeping Cream, το 2018 τη σειρά περιποίησης προσώπου με τη σύνθεση κατά των επιβλαβών περιβαλλοντικών ρύπων Anti-Pollution Complex, κι αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές καινοτομίες.

Αυτή η καταχώρηση αναρτήθηκε στις Νέα. Βάλτε το σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες σας .