Αποδεδειγμένα ως Μη Τοξικά τα προϊόντα της NATRACARE, με την πιστοποίηση του οργανισμού MADE SAFE

πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα

Σημαντικά νέα για τη NATRACARE: Τα βιολογικά μας προϊόντα εξασφάλισαν την πιστοποίηση του οργανισμού MADE SAFE.

πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα

Από το 1980 έχουμε διαγράψει μία πρωτοποριακή πορεία στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων της γυναικείας, προσωπικής υγιεινής και σήμερα μπορούμε και δηλώνουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που αποδεικνύουμε την ασφάλεια των βιολογικών προϊόντων μας, εξασφαλίζοντας την πιστοποίηση του νέου, επαναστατικού πιστοποιητικού MADE SAFE.

Η πιστοποίηση αυτή σημαίνει πως τα βιολογικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής της NATRACARE φτιάχνονται στην κυριολεξία από ασφαλή συστατικά, χωρίς τις γνωστές καρκινογόνες ουσίες που επιδρούν αρνητικά τόσο στη συμπεριφορά, όσο και στην ικανότητα αναπαραγωγής, χωρίς νευροτοξίνες, αναστολείς ορμονών, βαρέα μέταλλα, παρασιτοκτόνα υψηλού κινδύνου, εντομοκτόνα, επιβραδυντικά καύσης, τοξικούς διαλύτες ή βλαβερές πτητικές οργανικές ενώσεις (ΠΟΕ).

Η MADE SAFE  πιστοποίηση δεν αποδεικνύει μόνο τη δέσμευσή μας για την περαιτέρω εξέταση των συστατικών, σε σχέση με τους προβληματισμούς περί βιοσυσσώρευσης (συσσωρεύσεις στο σώμα μας), ανθεκτικότητας (για συστατικά που δε διασπώνται στο περιβάλλον), περιβαλλοντικής μόλυνσης και γενικά υδατικής τοξικότητας. Με λίγα λόγια, σημαίνει πως ανοίγουμε τον δρόμο για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων, χωρίς συστατικά που βλάπτουν την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον.

πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα

Γιατί είναι αυτό σημαντικό; Δυστυχώς σήμερα καθιερώθηκε η χρήση δεκάδων χιλιάδων χημικών συστατικών σε προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Πολύ λίγα από αυτά έχουν ερευνηθεί και μάλιστα κάποια έχουν συνδεθεί με ορισμένα σοβαρά προβλήματα υγείας. Τα ταμπόν και οι σερβιέτες συχνά παράγονται με αρώματα, τασιενεργά και υπέρ-απορροφητικά πολυμερή για τα οποία γνωρίζουμε πόσο επισφαλή είναι.

Σε συνδυασμό με τους διάφορους διαφημιστικούς ισχυρισμούς, όπως «οικολογικό» ή «φιλικό προς το περιβάλλον», που προκαλούν σύγχυση στον καταναλωτή (και στην ουσία δεν αποδεικνύουν το πόσο ασφαλές ή υγιεινό μπορεί να είναι ένα προϊόν) το αποτέλεσμα για τους καταναλωτές είναι ότι έχουν παγιδευτεί, προσπαθώντας να κατανοήσουν ποια προϊόντα είναι στην πραγματικότητα ασφαλή και ποια όχι, κάτι σχεδόν αδύνατο.

Η σφραγίδα της MADE SAFE έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα, δίνοντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να βρίσκει με ευκολία πιστοποιημένα, βιολογικά προϊόντα εμπιστοσύνης, που φτιάχνονται χωρίς τα γνωστά βλαβερά χημικά. Στη NATRACARE δηλώνουμε υπερήφανοι που πλέον μπορούμε κι εμείς να παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα.

Προσθέτοντας το πιστοποιητικό της MADE SAFE στις διαπιστεύσεις μας πρωτοπορούμε σε παγκόσμιο επίπεδο στην αλλαγή του τρόπου παραγωγής των προϊόντων γυναικείας προσωπικής υγιεινής, κάνοντάς τα ασφαλέστερα και πιο υγιεινά. Αγοράζοντας  προϊόντα με τη σφραγίδα του οργανισμού πιστοποίησης MADE SAFE μπορείτε να μας βοηθήσετε να φέρουμε γρηγορότερα την αλλαγή αυτή. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε στον αγώνα κατά της εξάλειψης των τοξικών χημικών μια για πάντα.

Αυτή η καταχώρηση αναρτήθηκε στις Νέα. Βάλτε το σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες σας .