Το νέο βιολογικό αντηλιακό προσώπου ΜΕ ΧΡΩΜΑ της οικογένειας αντηλιακών της ALGA MARIS ®

βιολογικό αντηλιακό alga maris

Ζητήστε και θα λάβετε. Ένα βιολογικό αντηλιακό που μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καλύπτει τις ατέλειες και χαρίζει μία φυσική όψη, ενώ παράλληλα σας προστατεύει από τους κινδύνους της έκθεσης στον ήλιο είναι επιτέλους εδώ! Σχεδιάσαμε τη σύνθεσή του, χρησιμοποιώντας τα ίδια φυσικά, βιολογικά συστατικά, με αυτά όλη της σειράς αντηλιακών μας της ALGA MARIS ® .

βιολογικό αντηλιακό alga maris

Η μοναδική ένωση των ισχυρών μας αντιοξειδωτικών συστατικών από κόκκινα φύκια, 100% ορυκτά φίλτρα και βιολογική αλόη είναι πιστοποιημένη από τους οργανισμούς πιστοποίησης Ecocert και Cosmébio.

Τι το κάνει ξεχωριστό;

  • Η υψηλή προστασία κατά των ακτίνων UVA/UVB (ευρέος φάσματος)
  • Η μεταξένια, μη λιπαρή, εύκολη στην εφαρμογή υφή
  • Η αίσθηση ενυδάτωσης
  • Το φυσικό χρώμα (που καλύπτει όλες τις ατέλειες)
  • Το φυσικό άρωμα
  • Η αδιάβροχη δράση

Πώς να το χρησιμοποιείτε

Το βιολογικό αντηλιακό αυτό με χρώμα είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα ημέρας, ενώ είναι ιδανικό στην παροχή προστασίας του προσώπου από κάθε είδους έκθεση στον ήλιο.

Πότε πρέπει να το χρησιμοποιείτε

Το προστατευτικό, βιολογικό αντηλιακό με χρώμα της ALGA MARIS ® μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είτε βρίσκεστε στην πόλη, είτε στην παραλία ή οποτεδήποτε βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο.

Το αντηλιακό με χρώμα της ALGA MARIS καλύπτει τις ατέλειες και εξισορροπεί τον χρωματικό τόνο του δέρματος. Η αντηλιακή μας βιολογική κρέμα με χρώμα θα σας χαρίσει σε κάθε εποχή μία ομοιόμορφη εμφάνιση και συγχρόνως ισχυρή προστασία από ένα ευρύ φάσμα των υπεριωδών ακτίνων UVA/UVB. Σας εγγυόμαστε ότι η εφαρμογή της θα αποτελέσει για εσάς μία ευχάριστη και εύκολη εμπειρία.

Αυτή η καταχώρηση αναρτήθηκε στις Νέα. Βάλτε το σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες σας .