Γνωρίστε τη νέα σειρά των πιστοποιημένων βιολογικών αντηλιακών της lavera!

βιολογικό αντηλιακό lavera, βιολογική αντηλιακή προστασία

Η συνταγή σας για ένα υγιές, μαυρισμένο δέρμα!

Είναι πολύ σημαντικό να παίρνετε αρκετή δόση ήλιου, όμως όσο όμορφη και να είναι η αίσθηση των θερμών ακτίνων στο δέρμα σας πρέπει πάντοτε να θυμάστε να χρησιμοποιείτε ποιοτικά προϊόντα για την προστασία σας από τις ακτίνες UVA και UVB.

Η νέα σειρά των πιστοποιημένων βιολογικών αντηλιακών προϊόντων της lavera Naturkosmetik’s περιέχει αποκλειστικά ενεργά συστατικά που στοχεύουν στην απόλυτη προστασία του δέρματός σας.

βιολογικό αντηλιακό lavera, βιολογική αντηλιακή προστασία

Οι νέες, βιολογικές αντηλιακές μας κρέμες Sensitiv Sun βασίζονται σε μία πρωτοποριακή σύνθεση λεπτόρρευστης υφής που δεν αφήνει λευκά ίχνη. Είναι πιο εύκολες στην εφαρμογή και χάρη στην ενεργή σύνθεση συστατικών με βιολογικό έλαιο ηλίανθου και βιολογικό έλαιο καρύδας αφήνουν μία βελούδινη αίσθηση στο δέρμα.

Παράλληλα μπορείτε πλέον να νιώθετε απόλυτα προστατευμένοι, αφού τα ορυκτά φίλτρα UV της νέας, πρωτοποριακής φυσικής φόρμουλας προσφέρουν συγχρόνως άμεση και αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο χωρίς ερεθισμούς στο δέρμα,  ενώ η αδιάβροχη σύνθεση σας επιτρέπει να χαρείτε και να απολαύσετε τη θάλασσα για όσο χρόνο θέλετε.

Γνωρίστε σήμερα τη νέα σειρά βιολογικών αντηλιακών της lavera και για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και μεγαλύτερη διάρκεια στο μαύρισμά σας μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη λοσιόν After Sun. Αν στοχεύετε βέβαια σε ένα φυσικό τόνο μαυρίσματος στο δέρμα σας, χωρίς να πρέπει να «κυνηγήσετε» τον ήλιο σε μέρη μακρινά η κρέμα και η λοσιόν αυτομαυρίσματος self-tanning της lavera είναι για εσάς η ιδανική λύση.

Η νέα σειρά βιολογικών αντηλιακών της lavera Naturkosmetik’s δεν περιέχει καθόλου συνθετικά φίλτρα UV, είναι πιστοποιημένα φιλική προς το θαλάσσιο περιβάλλον, ενώ οι συσκευασίες όλων των προϊόντων της σειράς είναι κατά 97% από ανακυκλωμένο υλικό.

 

Αυτή η καταχώρηση αναρτήθηκε στις Νέα. Βάλτε το σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες σας .