Τα νέα, βιολογικά αποσμητικά WE LOVE THE PLANET

βιολογικό αποσμητικό

Αγαπάμε τα νέα αποσμητικά WLTP – αγαπάμε τον πλανήτη

Τα νέα πιστοποιημένα βιολογικά αποσμητικά στικ WLTP αποτελούν τον πιο πιστό σας σύμμαχο για την καθημερινή φρεσκάδα

βιολογικό αποσμητικό

Το κρεμώδες αποσμητικό We Love The Planet αποτελείται 100% από φυσικά συστατικά, χωρίς την προσθήκη συνθετικών ουσιών ή αλουμινίου, ώστε το αποσμητικό να είναι απολύτως ασφαλές για το δέρμα σας.

Η παγκόσμια καινοτομία με τη βιοδιασπώμενη συσκευασία των αποσμητικών We Love The Planet, αποτελεί την καλύτερη λύση για το σώμα σας και για τον πλανήτη!

Τα βιολογικά συστατικά στα αποσμητικά We Love The Planet έχουν καταπραϋντική και ενυδατική δράση. Η απαλή κρέμα απορροφάται γρήγορα από το δέρμα σας και δεν φράσσει τους πόρους. Σε 5 υπέροχα, φυσικά αρώματα, σας βοηθάει να διατηρείτε με φυσικό τρόπο την αίσθηση φρεσκάδας!

Το αποτέλεσμα

βιολογικό αποσμητικό

Κάθε αποσμητικό βασίζεται σε έναν συνδυασμό από μελισσοκέρι, έλαιο καρύδας και σκόνη αραβοσίτου, που κάνουν την εφαρμογή του ιδιαίτερα εύκολη και το δέρμα σας απαλό σαν βελούδο. Η αποσμητική δράση  οφείλεται στη μαγειρική σόδα, η οποία λειτουργεί ως φυσικό κατασταλτικό των δυσάρεστων οσμών. Κάθε αποσμητικό έχει το δικό του άρωμα χάρη στην προσθήκη ποικίλων, φυσικών συστατικών.

Περιεχόμενο και συμβουλές

Κάθε αποσμητικό έχει περιεχόμενο 65 γραμμαρίων, το οποίο με καθημερινή χρήση μπορεί να διαρκέσει έως και 2 με 3 μήνες. Η επάλειψη με μία μικρή δόση μία φορά την ημέρα είναι αρκετή για να σας εξασφαλίσει 24 ώρες φρεσκάδας. Ιδρώνετε λίγο παραπάνω ή είστε αρκετά δραστήριοι μ

έσα στην ημέρα σας; Βάλτε κι άλλο! Είναι εξ’ άλλου 100% φυσικό προϊόν!

WE LOVE THE PLANET

  • 100% φυσικό προϊόν, βιολογικά πιστοποιημένο
  • Χωρίς αλουμίνιο
  • Αποτελεσματική αποσμητική δράση & φρεσκάδα που διαρκεί 24 ώρες
  • Γρήγορη απορρόφηση από το δέρμα και καταπραϋντική – ενυδατική δράση
  • Βιοδιασπώμενη συσκευασία, φιλική προς το περιβάλλον
Αυτή η καταχώρηση αναρτήθηκε στις Νέα. Βάλτε το σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες σας .