ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ – ΤΟ SUPER ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Φρέσκια, σφριγηλή και πιο υγιής επιδερμίδα; Το μυστήριο του υαλουρονικού οξέος!

Το δημοφιλές σούπερ συστατικό υαλουρονικό οξύ είναι μια πραγματική πηγή νεότητας για το δέρμα άνω των 30 ετών και εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται σε προϊόντα με αντιγηραντική δράση. Αλλά τι ακριβώς είναι το υαλουρονικό οξύ και πώς λειτουργεί πάνω και κάτω από το δέρμα μας;

Ευτυχώς, το νεανικό και φρέσκο ​​δέρμα του προσώπου δεν είναι μόνο θέμα γονιδίων, αλλά και αποτέλεσμα καλής φροντίδας. Η διαδικασία γήρανσης μπορεί να καθυστερήσει αν εφαρμόσουμε εξωτερικά στο δέρμα συστατικά υψηλής ποιότητας όπως το υαλουρονικό οξύ. Σε κρέμες ημέρας και νύχτας, διεισδύει στο δέρμα καθημερινά και βοηθά να γεμίσει τα κενά μεταξύ των ινών κολλαγόνου με υγρό, να γεμίσει τις πρώτες ρυτίδες, να μειώσει το βάθος των ρυτίδων και να επαναφέρει την λάμψη στο δέρμα. Για επιπλέον ενυδάτωση, το υαλουρονικό οξύ διατίθεται επίσης σε ορούς και μάσκες. Η φόρμουλα «σύσφιξης» της lavera διατηρεί το δέρμα του προσώπου απαλό και εύκαμπτο και παρέχει πρόσθετη προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Στη lavera, παράγουμε υαλουρονικό οξύ με τη βοήθεια μικροοργανισμών με βάση το σιτάρι, και ως εκ τούτου το προϊόν μας είναι απολύτως Vegan.

Το υαλουρονικό οξύ είναι στην πραγματικότητα ένα φυσικό συστατικό του σώματός μας, που εμφανίζεται σε αρθρώσεις, χόνδρους και συνδετικό ιστό. Είναι ένα διαφανές υγρό που μοιάζει με ζελέ και λειτουργεί κάτω από το δέρμα για να δημιουργήσει αποθέματα υγρασίας που παρέχουν στο δέρμα επαρκή ενυδάτωση και διατηρούν την εμφάνιση του υγιή, σφριγηλή και φρέσκια. Είναι αξιοσημείωτο ότι μόνο ένα γραμμάριο υαλουρονικού οξέος έχει την ικανότητα να δεσμεύει έως και 6 λίτρα νερού. Εκτός από την ενυδάτωση του δέρματος, το υαλουρονικό οξύ βοηθά επίσης στην ανανέωση των κυττάρων, διατηρεί τον συνδετικό ιστό ελαστικό και προστατεύει από επιβλαβείς περιβαλλοντικές επιδράσεις. Από την ηλικία των 25 ετών, όταν η διαδικασία γήρανσης ξεκινά με αργό ρυθμό, η παραγωγή υαλουρονικού οξέος στο σώμα μειώνεται σταδιακά. Από την ηλικία των 30 ετών και μετά, μπορείτε συνήθως να εντοπίσετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος και αλλαγές, όπως μια χλωμή επιδερμίδα και ανεπαίσθητες ρυτίδες προσώπου. Με τα χρόνια, το δέρμα γίνεται επίσης πιο ξηρό, λεπτότερο, χάνει την ελαστικότητά του και αναπτύσσονται βαθύτερες ρυτίδες.

Καθημερινή φροντίδα για βέλτιστο αποτέλεσμα

Ο καθημερινός καθαρισμός του δέρματος μπορεί να βελτιώσει το αποτέλεσμα της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ, καθώς αυτό διεισδύει βαθύτερα σε καθαρό δέρμα. Για βέλτιστα αποτελέσματα, οι ρύποι πρέπει να απομακρύνονται διεξοδικά με ένα γαλάκτωμα καθαρισμού που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας ή με ένα τζελ καθαρισμού. Ο καθαρισμός με πίλινγκ, εφαρμόζεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα, συνιστάται επίσης για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, των μικροβίων και των ρύπων μέχρι τους πόρους. Μετά την απομάκρυνση των προϊόντων καθαρισμού, σκουπίστε το πρόσωπό σας με μια καθαρή πετσέτα.

Τώρα το δέρμα σας είναι τέλεια προετοιμασμένο και τα δραστικά συστατικά του υαλουρονικού οξέος θα διεισδύσουν καλύτερα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σας!

Αυτή η καταχώρηση αναρτήθηκε στις Νέα. Βάλτε το σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες σας .